El carrer del Duc de la Victòria d'Olesa de Montserrat es va convertir diumenge passat, i durant unes hores, en un improvisat plató de rodatge, ja que el partit Ciudadanos, liderat per Albert Rivera, va triar aquest indret per rodar-hi un vídeo de la seva campanya electoral. El problema va sorgir quan nombrosos veïns tenien penjada la seva senyera al balcó, en ser l'endemà de la Diada, i en veure-ho els responsables de la productora van demanar als veïns que despengessin la bandera catalana per tal que no sortis a la filmació. Per fer-ho els van assegurar que estaven filmant un anunci de pasta de dents, segons han informat alguns veïns.

Val a dir que per rodar aquest anunci l'empresa productora en qüestió tenia el permís de l'Ajuntament d'Olesa, tot i que els veïns no havien estat avisats. Alguns lamenten els sorolls que van provocar i la petició de despenjar les banderes catalanes dels balcons. Segons fonts veïnals, la gent es va adonar que no es tractava de la gravació d'un anunci televisiu al carrer quan va fer la seva aparició el líder del partit, Albert Rivera, juntament amb un grup d'actors amb banyador. De fet, en veure això alguns veïns del carrer del Duc de la Victòria van reaccionar traient encara més senyeres als balcons de les que hi havia al principi.

Joan G. C., veí dela zona, ha informat que "va ser tota una sorpresa veure ben d'hora al matí tot de càmeres i focus al carrer". Segons el mateix veí, "se'ns va informar que s'anava a gravar un anunci per a una marca de pasta de dents, el que no sabíem era que gravarien un espot electoral i que per això no hi podien aparèixer banderes de cap mena".

D'altra banda, el partit polític Ciudadanos assegura que "diu-menge vam anar a Olesa a gravar un vídeo, realment una presa, que forma part de la campanya electoral". Imma Lucas, cap de premsa del partit, ha remarcat que no van tenir cap problema amb els veïns i que fins i tot van ser molt amables. Lucas ha assegurat que "la productora va demanar a un veí que retirés una estelada únicament per motius tècnics de gravació, i que s'hauria fet el mateix si en comptes d'una bandera penjada en un balcó hi hagués hagut un llençol". Finalment, des de Ciudadanos consideren que s'està fent un gra massa, ja que per a ells "això no responia a aspectes ideològics o polítics, només tècnics".