L'actual alcalde de Martorell, Salvador Esteve, ha estat nomenat per unanimitat candidat de CiU a les eleccions municipals del maig vinent. Esteve, que es presentarà per setena vegada i que ha estat batlle des de l'any 1987 fins al 2003 i des del 2007 fins ara, ha afirmat que "la meva dèria continua sent Martorell. Tinc una il·lusió renovada i una llarga trajectòria política que m'avala per afrontar nous reptes. Accepto el compromís per vocació de servei a Martorell i, sobretot, a la gent".

L'alcaldable de CiU ha dit que "l'atur i la difícil situació econòmica són un dels reptes de l'estat, Catalunya i Martorell, i seran l'eix central del nostre programa; per combatir-ho caldrà un govern fort per tirar endavant. Necessitaré un gran equip fort i cohesionat disposat a treballar per Martorell. Esteve va assegurar que "és una evidència que durant aquests quatre anys s'ha fet molta feina. Ens vam prometre amb els ciutadans que en quatre anys faríem la feina de 8 anys, però hem anat més enllà". Finalment, davant de gairebé 140 militants i simpatitzants de la federació que van votar per unanimitat l'alcalde de Martorell com a cap de llista, Salvador Esteve va insistir que "podem guanyar les eleccions com hem fet diverses vegades. Aquest convenciment no ens ha de treure del cap que el partit encara s'ha de jugar. I que per a CiU guanyar a Martorell no és fàcil, perquè sempre ho hem de fer amb una victòria àmplia".

D'altra banda, el 27 de febrer que ve, CiU farà la presentació oficial de Salvador Esteve com a candidat a les eleccions municipals en un acte obert als martorellencs al remodelat Cafè d'El Progrés.