Daniella Mucharraz i Roberto García, veïns de Martorell, han estat els guanyadors del 15è Concurs de Cartells de la Fira de Primavera i la Festa Major 2011 de Martorell, respectivament. Així ho ha fet públic el jurat després de triar les obres premiades.

El primer premi pel cartell de la Fira de Primavera ha estat per Daniella Mucharraz que obté 890 euros i la publicació del seu cartell. El millor finalista ha estat Lluís Cintas, de Martorell, que ha guanyat 380 euros. El premi a l'artista local menor de 16 anys valorat en 65 euros ha estat per Núria Artigues, de Martorell. En l'apartat de cartells de la Fira de Primavera s'han presentat 67 obres de 52 artistes diferents.

D'altra banda, el guanyador del cartell de la Festa Major 2011 ha estat Roberto Garcia que obté 890 euros. El millor finalista ha estat Joan Benavente, de Martorell, amb 380 euros i el millor artista local menor de 16 anys en el concurs de cartells de la Festa Major ha estat Daniel Garrido, de Martorell que ha guanyat 65 euros. En l'apartat de la Festa Major, s'hi han presentat 44 obres de 36 artistes diferents.