Alguns veïns de la Rambla-Eixample d'Olesa estan descontents amb la poda dels arbres que s'ha fet al barri en les darreres setmanes perquè, segons ells, s'ha fet tard i ha deixat els arbres massa pelats, i en moltes zones, com la rambla de Catalunya i el parc del barri, sense gairebé ombra de cara a l'estiu.

El president de l'Associació de Veïns de la Rambla, José Serrano, creu que aquesta intervenció s'ha dut a terme "massa tard i per això no creixeran les fulles de cara a l'estiu, que és quan fa més calor i la gent surt a prendre la fresca o a les terrasses dels bars". De fet, a Olesa no es feia la poda dels arbres des de fa tres anys, fet que representava que alguns ciutadans demanessin al consistori que es fes.

Durant aquests tres anys l'Ajuntament no ha dut a terme la poda dels arbres perquè no hi havia prou pressupost per fer-la. Serrano assegura que des de l'Ajuntament se'ls havia informat que "la poda es faria tan bon punt es pogués, però, tot i que era necessari, no ens imaginàvem que la farien ara amb la primavera començada. De fet, per aquest motiu moltes persones del barri i també d'altres parts del municipi ens queixem de com i quan ho han fet, ja que el fullam no creixerà de cara a l'estiu perquè l'actuació s'ha dut a terme massa tard".

El president de l'entitat també ha explicat que, a causa d'aquesta poda, han desaparegut molts nius d'ocells, "que han estat destruïts sense que es tinguessin en compte". Serrano ha afegit que l'entitat veïnal de la Rambla va entregar als responsables municipals un dossier amb la relació d'arbres que manquen al barri perquè en algun moment s'han hagut de retirar i no n'hi han plantat de nous. Segons el president de l'associació, falten 33 arbres.

Agraïments a Graells

D'altra banda, el president de l'entitat veïnal de la Rambla ha agraït els esforços de l'alcadessa, Magda Graells, "per haver complert la seva paraula i haver trobat una nova ubicació per al local de l'associació de veïns i haver acabat així amb aquest problema". Serrano ha assegurat que esperen accedir al nou local situat a l'edifici de l'Escorxador entre l'abril i el maig vinent".