El regidor d'ERC a l'Ajuntament de Martorell, Jordi Parera, s'ha desvinculat del partit per "un cúmul de circumstàncies i divergències amb el partit" i deixarà el seu lloc a Mercè Dolz, que exercirà de regidora fins al final de la legislatura. Parera també s'ha donat de baixa com a militant dels republicans després de 23 anys.

El regidor, que no forma part de les llistes d'ERC de cara a les eleccions municipals del maig, ha explicat que "la meva marxa es deu a un cúmul de moltes coses, no és res concret, ni m'he barallat amb ningú del partit, és que estic desencantat amb alguns punts del partit tant en l'àmbit local com de país". Per a Parera, "en els darrers anys ERC no ha fet gaires coses bones com a partit, hi ha moltes coses que compartia, ja que fa més de 23 anys que en sóc militant, i en els últims temps el partit s'ha partit i molta gent ha marxat i n'ha format d'altres, com Reagrupament i Solidaritat Catalana". De l'àmbit polític Parera ha assegurat que no se sent desil·lusionat perquè "la política m'encanta, fa molts anys que hi sóc i ara vénen eleccions a les quals votaré, però encara no sé a qui. La política m'agradava, m'agrada i m'agradarà. El que tinc clar és que no m'afiliaré enlloc, trigaré anys a fer-ho". Jordi Parera ha afegit que "espero haver fet una bona tasca pel poble i que ERC aconsegueixi el millor resultat possible. Els desitjo bona sort, però si obtenen un mal resultat, quedaran molt tocats".

D'altra banda, el cap de llista d'ERC Martorell a les properes eleccions, Adolf Bargués, ha explicat que "la renúncia es deu a una decisió personal del regidor, tot i que des de la meitat d'aquesta legislatura la línia del partit i les declaracions del regidor eren divergents, ja que des de la secció local teníem la percepció que a vegades no es feia l'oposició oportuna. Això reforça el posicionament de l'equip que queda".

Regidor des del 2007

Parera, que va ser número 2 de la llista d'ERC el 2007, ha estat regidor de l'Ajuntament de Martorell des de l'octubre del 2007, va subs-tituir Carles Ruiz, que va dimitir per motius professionals. Amb la renúncia, Parera deixarà de formar part de la junta de portaveus i Mercè Dolz ocuparà el seu lloc.