Sant Esteve Sesrovires tindrà enllestida l'ampliació del cementiri municipal les properes setmanes, segons ha informat l'empresa encarregada de desenvolupar el projecte. Aquestes obres són necessàries perquè la instal·lació pugui continuar donant servei els propers anys, ja que és una ampliació necessària pel fet que la capacitat del cementiri actualment es troba al 95%.

Amb aquesta ampliació, que es va iniciar a final de l'any passat, el recinte guanyarà molt espai i gairebé duplicarà la seva capacitat, ja que els treballs consisteixen en la construcció de 300 nínxols disposats en tres altures i de 40 unitats de columbari. De fet, actualment el cementiri sesrovirenc té més de 500 nínxols, però no disposa de cap columbari per a les incineracions.

La superfície d'ampliació és de més de 2.000 metres quadrats. Les obres es duen a terme on estava situada l'antiga zona d'aparcament, que limitava amb el camí de Can Prats, i s'hi ha posat una tanca. D'altra banda, pel que fa als accessos, els vehicles funeraris entraran al recinte de manera independent, per una nova porta que també estarà connectada al nou aparcament. Per habilitar aquest nou espai s'ha hagut de realitzar l'aixecament de l'asfalt de l'antic aparcament i rebaixar el terreny per igualar-lo al de la part ja existent del recinte. El cost aproximat dels treballs d'ampliació del cementiri municipal ha estat de gairebé 850.000 euros.