«Davant la situació complicada que viu el club ja fa temps que vaig prendre la decisió». Pere Capdevila, el fins ara Director Esportiu de la Bruixa d'Or, ha comparegut aquest dimecres per explicar els motius pels quals abandona el club. Segons ha assenyalat, el fet que l'entitat no tingui estabilitat econòmica n'és la principal causa. La Bruixa, ha dit, té una «línia de flotació marcada de la qual sembla que no podem treure el cap» i ha afegit que la seva marxa és «és part del nou camí que ha d'anar prenent el club».

Capdevila ha estat el màxim responsable durant els darrers 4 anys de la direcció esportiva. El president Josep Vives ha volgut agrair la tasca feta pel Barceloní, de qui ha dit que ha estat «molt més que un director esportiu».

Pere Capdevila no allargarà el contracte que tenia fins el 30 de juny amb La Bruixa d'Or per ser-ne el director esportiu. Amb la roda de premsa celebrada avui al Nou Congost acaba la seva etapa. L'exjugador del Bàsquet Manresa ha volgut agrair «el bon clima i l'actitud professional del club».