El Barcelona ha arribat a un principi d'acord per endur-se els serveis del nord-americà Justin Doellman, elegit millor jugador de la temporada passada a la Lliga Endesa, i la contractació del qual està pendent de la corresponent revisió mèdica.

Doellman (1985), un ala-pivot de 2,04 metres, ha amitjanat aquesta temporada 15 punts, 5 rebots i 18 de valoració per partit i ha estat peça bàsica en els èxits aconseguits amb el València Bàsquet, club amb el va aconseguir l''Eurocup', va finalitzar segon la Lliga Regular en l'ACB i va forçar al Barça a la disputa d'un cinquè partit.

El jugador nascut a Cincinnati va arribar a la Lliga Espanyola en la temporada 2010-11 per jugar en el Meridiano Alacant, posteriorment va jugar en l'Assignia Manresa (2011-12) i les dues últimes campanyes les ha jugat al valència Bàsquet.

En el cas de superar la revisió mèdica, Doellman es convertirà en el primer fitxatge de l'equip de Xavi Pascual amb vista a la temporada que ve.

Els blaugranes ja han anunciat que no continuaran els bases Víctor Sada ni Jacob Pullen, així com la renovació de Bostjan Nachbar. En aquests dies negocia per mantenir en el seu equip a Joey Dorsey i aspira a endur-se els serveis del base txec Tomas Satoransky (Cajasol).