Amb el missatge "24 anys després, som-hi!" a través del seu compte de Twitter, Pedro Martínez ha confirmat aquest migdia el seu fitxatge com a nou entrenador de La Bruixa d'Or. Minuts després, el club manresà ha fet el mateix. Dels primers a reaccionar a les xarxes socials ha estat el grec Giannopoulos, exjugador de La Bruixa, qui ha desitjat "molta sort" al nou entrenador del conjunt manresà.

Justament aquest matí, el Bàsquet Manresa havia confirmat converses avançades amb el tècnic davant de la informació avançada pel diari L'Esportiu. D'aquesta manera, els manresans troben la pedra sobre la qual edificar el seu nou projecte esportiu.

Pedro Martínez Sánchez serà presentat aquest dilluns a les 12.00 h al Nou Congost. Serà l'encarregat d'encapçalar des de la banqueta un nou projecte del Bàsquet Manresa. El tècnic barceloní ha arribat a un acord amb el club del Bages per tres temporades.

Serà la seva segona etapa del tècnic barceloní a la capital del Bages, després de ser tècnic del TDK de la temporada 1990-91 a la 1994-95. Amb aquesta temporada al Manresa, serà la 22a per Martínez a l'ACB. El català ha dirigit prop de 700 partits, i és el segon entrenador amb més enfrontaments des de la banqueta després d'Aíto García-Reneses.

De la seva trajectòria destaquen èxits com una copa Korac aconseguida amb el Joventut de Badalona la temporada 1989-90, així com diversos campionats d'Espanya júnior. A més del conjunt manresà, el tècnic barceloní ha entrenat els clubs badalonins Sant Josep i Joventut. També ha passat per diverses formacions d'arreu de l'estat, tant en la primera categoria com en la lliga LEB.