El nou entrenador de La Bruixa d'Or, Pedro Martínez, ha assegurat avui ser "conscient de les limitacions" del conjunt manresà, però també s'ha mostrat convençut de què el club podrà superar les dificultats si tots remen en la mateixa direcció.

"El millor que podem fer és pensar en el futur més que en el passat, que fins i tot pot ser perjudicial. L'esport professional no espera ningú. Per això cal passar pàgina i centrar-se en el següent", ha comentat durant la seva presentació.

Després de dues temporades molt dures en què l'entitat catalana ha salvat la categoria als despatxos i ha hagut de lluitar la seva supervivència, el fitxatge de Martínez resulta il·lusionant per a la regeneració del projecte.

El tècnic barceloní, un històric de les banquetes (gairebé 700 partits ACB), ha fitxat per La Bruixa d'Or per a les pròximes tres temporades.

Ja va dirigir el Manresa durant quatre campanyes -"molt bones a nivell professional i personal", ha apuntat- fa ja més de 20 anys, i ara torna a la capital del Bages amb ambició renovada.

Convençut de què l'entitat podrà "superar" les dificultats per tornar a consolidar un projecte en l'ACB, ha destacat "la línia d'humilitat, amb una afició fidel i un bon ambient de bàsquet" del conjunt manresà.

"Tindrem molts moments de dificultat però, si estem junts, segur que donarem una bona resposta", ha subratllat convençut Martínez, qui ha insistit que l'ACB "sempre és un repte molt gran, perquè és una lliga molt difícil, tant per al que té l'objectiu de guanyar-la com el que té el de mantenir-se".

En qualsevol cas, el nou tècnic de La Bruixa d'Or no ha volgut prometre victòries: "No tot és guanyar. Com a entrenador prefereixo centrar-me en coses que no hagin de veure amb els resultats i sí en coses que a mitjà termini donin bons resultats. Que els jugadors millorin, juguin junts, en equip, que defensin bé, s'esforcin i, si aconseguim tot això, la meva experiència és que segur que els resultats seran bons".

De la seva banda el director esportiu, i que serà el segon entrenador de Martínez, Pere Romero, ha destacat la trajectòria del preparador català. "Ara hem de donar-li les eines", ha afegit.

El president del Bàsquet Manresa, Josep Vives, es mostrat feliç per poder incorporar Pedro Martínez "perquè "és una persona que ha representat una part molt important de la història del club", i ha destacat que el seu fitxatge "ha generat il·lusió i això és molt important perquè venim de dos anys molt difícils".