La Bruixa d'Or ha confirmat aquest migdia el fitxatge del grec Dimitris Haritopoulos, de 30 anys i 2,05 metres d'alçada, que es converteix en el primer pivot de la plantilla del conjunt bagenc per a la temporada vinent. El jugador, que la temporada passada va ser dels pocs que van mantenir el tipus del descendit CB Valladolid, arribarà en les properes hores després d´haver arribat a un acord amb el club.

Haritopoulos ha jugat bona part de la seva carrera esportiva a Grècia, on va ser campió de la lliga i la Copa, i també va aconseguir una FIBA Eurocup amb l´Aris de Salònica. En el seu pas per la lliga búlgara també va triomfar, sent campió de lliga i Copa. També ha estat internacional per al seu país.

Després de les contractacions del base Peppe Poeta i dels escortes Marius Grigonis i Marc Garcia, amb la continuïtat d'Álex Hernández i amb la signatura del contracte de vinculat de Nil Sabata, Haritopoulos és el primer jugador interior amb fitxa del primer equip, tenint en compte que Rasmus Larsen es troba més a fora que a dins del club.

El Director Esportiu Pere Romero, ha declarat que Haritopoulos és un "jugador amb experiència que serà de gran ajuda per al joc interior; és un home que esperem que ens doni la lluita i caràcter que ha demostrat fins ara".

Bona impressió

En un equip en plena caiguda lliure com va ser l'any passat el CB Valladolid, que va quedar últim de la lliga Endesa amb tres victòries i 31 derrotes, Haritopoulos va ser dels pocs jugadors que van demostrar una certa consistència i regularitat, amb algunes actuacions destacables. Va fer una mitjana de 10,4 punts i 4,4 rebots en 24 minuts en pista. En alguns enfrontaments, però, va fer força mal als seus rivals. Va ser cas, precisament, del duel que La Bruixa d'Or va jugar al pavelló Pisuerga, que els val·lisoletans van vèncer per 88-76. Haritopoulos va anotar 17 punts i va capturar 7 rebots, amb un 26 de valoració total. En el duel de la primera volta al Nou Congost, en canvi, les seves xifres no van ser tan bones. Només va anotar 4 punts, tot i que va capturar 7 rebots.

El seu millor dia a la lliga, fins ara, va arribar a la cinquena jornada. Malgrat que el seu equip va perdre a casa de 29 punts contra el Laboral Kutxa (58-87), Haritopoulos va anotar 22 punts, va capturar cinc rebots i va fer un 29 de valoració.

Set jugadors s'incorporen per ajudar en els entrenaments

En els propers dies s’incorporaran set jugadors que ajudaran la plantilla de La Bruixa d’Or en els entrenaments. Divendres arribaran a Manresa quatre jugadors que s’afegiran a tres més de júniors per reforçar els entrenaments que ja han començat al Nou Congost sota la direcció Pedro Martínez. Són el base Carles Bivià, l’ala-pivot Mike Hall, el pivot Micky Stobart, i el pivot Fahro Alihodzic. Juntament amb ells, els júniors Genís Canal, Arnau Crespo i Adrià Hernández també participaran en les sessions d’entrenament.

Aquests jugadors s’incorporaran als entrenaments demà o bé durant els propers dies. En funció de les decisions dels tècnics, podrien també prendre part en algun dels partits de pretemporada de La Bruixa d’Or Manresa.