El primer jugador confirmat per al joc interior de La Bruixa 2014-15, Dimitris Haritopoulos, va arribar ahir amb ganes de treballar. Unes hores després d'haver aterrat ja va participar en l'entrenament de la tarda al Nou Congost atenent les instruccions de Pedro Martínez. Hi eren també tres jugadors que, per ara, estan reforçant les sessions del Bàsquet Manresa: Bivià, Stobart i Alihodzic.

Nascut curiosament al mateix poble que Giannopoulos, l'ala grec que va jugar al Manresa durant la temporada passada i que ha anat a l'Obradoiro, Haritopoulos fa la impressió del jugador madur (30 anys) que és conscient del paper que l'espera. "Hem parlat ja amb l'entrenador, però no de minuts en pista, sinó de filosofia. El dia que disposi de tirs ho aprofitaré, però no seré un jugador de 20 punts per partit però sí que ajudaré molt en defensa". Casualitat o no, Dimitris té una retirada, la semblança més que raonable, amb Alzamora, ben recordat precisament per la seva duresa defensiva. Haritopoulos tindrà l'arribada, aquest mes de setembre, de la seva promesa: "ens casarem segurament el mes d'octubre al consolat de Grècia, a Barcelona". Esperen un fill.

Sobre el fitxatge per La Bruixa d'Or, el pivot el qualifica com "un gran honor. Que un entrenador de la talla de Pedro Martínez i que un club com el Manresa, que té fama de seriós i complidor, confiï en mi és una responsabilitat a la qual jo espero correspondre. Ara ens hem d'acoblar tots els jugadors, assolir la química necessària per poder ser un equip competitiu".