La mala notícia del dia arribava abans de jugar l'amistós davant del CAI. El Bàsquet Manresa feia saber que l'italià Peppe Poeta estarà tres setmanes de baixa per la contusió al genoll esquerre que es va fer fa un mes amb la seva selecció. Un cop que encara porta cua i que deixa La Bruixa sense el seu base titular per al debut en la lliga Endesa a casa de l'Obradoiro i potser més partits. No està pas tampoc recuperat encara de la seva fascitiïs al peu el murcià Álex Hernández. O sigui que serà Carles Bivià, amb un contracte de dos mesos temporal, qui agafarà les regnes a l'inici de lliga i al qual es farà un allargament de la vinculació. Ahir va ser dels més entonats, dirigint i amb un 4/5 en triples davant d'un CAI sense Shermadini, que no està recuperat d'una lesió al genoll i ahir no va ser a Tàrrega.

Haver de construir un projecte sense el base titular suposa tot un problema per a qualsevol equip, i el Manresa no és una excepció. En qualsevol cas, el toc de l'entrenador Pedro Martínez es va veure ahir en l'actitud i intensitat per part dels seus homes, que no es van arronsar quan perdien de 14 punts. Entre els que debutaven, el millor va ser AJ Ogilvy, i Marc Garcia va demostrar les seves possibilitats.

El partit es va iniciar amb l'equip de La Bruixa amb un cinc integrat per Carles Bivià, Marius Grigonis, Marc Garcia, Mike Hall i Dimitris Haritopoulos. El pivot grec va fer els dos primers punts des de la línia de personal i el partit va estar durant els primers compassos anivellat, tot i que al Manresa li costava trobar cistella i es va veure al darrere en el marcador amb un 4-8, al minut quatre. Hall es carregava amb dues faltes i Pedro Martínez canviava el seu joc interior amb les entrades de Samuels i Ogilvy. Però era Fontet, el pivot del CAI, el que dominava sota les anelles i el tècnic manresà va demanar temps mort amb 6-10 de resultat. El primer bàsquet dels manresans en joc va ser de Dewar, un triple. Ja feia una estona que les accions de La Bruixa les dirigia Nil Angelats. Samuels tornava a posar els manresans al davant amb un 20-19 en acabar el quart.