Encís patrocina els equips inferiors del Bàsquet Manresa amb l´objectiu de promoure els valors en l´esport La cooperativa de serveis a les persones. L'acord amb la cooperativa serà per als propers 4 anys.

Encís i el Club Bàsquet i Unió Manresana, entitat dels equips base del Bàsquet Manresa, han arribat a un acord de patrocini amb l´objectiu compartit de fomentar els valors en l´esport i el lleure.

L´acord té una durada de quatre anys i contempla diverses accions que contribueixen a la promoció dels valors associats a l´esport com l´esforç col·lectiu, la participació, l´esportivitat o la superació personal entre els més joves.

Sebastià Catllà, president del CBiUM, Clara Puigventós, directora general d'Encís, i Josep Vives, president del Bàsquet Manresa, han presentat l'acord aquest divendres al matí al Nou Congost.

Encís, més de vint anys construint comunitat

El projecte educatiu d´Encís concedeix molta importància als infants perquè seran els ciutadans del futur. Una educació de qualitat, integradora i plural en la infantesa és la base per a la consecució de ciutadans lliures, responsables i participatius en la vida adulta.

De la mateixa manera, Encís considera que la pràctica esportiva és un gran complement a l´educació perquè fomenta la socialització i permet inculcar valors i aprenentatges que contribueixen al creixement personal i a la formació global dels infants.

Encís és una cooperativa amb vint anys d´experiència i seu social a Manresa que assessora, dissenya i gestiona serveis d´atenció a les persones amb l´objectiu de millorar el desenvolupament de la comunitat promovent la igualtat d´oportunitats educatives i culturals. D´acord amb això, gestiona prop de 100 serveis amb 150.000 usuaris i compta amb 500 professionals. A la comarca del Bages, Encís gestiona més de 10 equipaments.