Dos dels equips que es troben implicats en la zona baixa a l'ACB, l'Andorra i el Gipuzkoa, es veuen les cares aquest dissabte en pista pirinenca. Els dos equips tenen de tècnics entrenadors que han tingut una estreta relació amb el Bàsquet Manresa (rival directe a hores d'ara en la classificació). L'Andorra, amb 5 victòries igual que La Bruixa, és dirigit per Joan Peñarroya, un dels exjugadors més històrics del Nou Congost; el Gipuzkoa, que té ara 6 victòries, té a la banqueta Jaume Ponsarnau, l'entrenador que més vegades ha dirigit el Manresa pel que fa a partits ACB.

D'ambdós equips qui surt amb més urgències és precisament el MoraBanc Andorra, l'equip local, que després d'un bon principi de lliga ha perdut gas i ha perdut els sis darrers partits. Pel que fa al conjunt basc, ha guanyat dos partits com a visitant, precisament a les pistes dels dos cuers de la lliga, el Sevilla (4) i el Fuenlabrada (4).

El Bàsquet Manresa ha d'anar a la pista de l'Andorra d'aquí a dues jornades (el 28 de febrer) mentre que el Gipuzkoa ha de passar pel Nou Congost en la jornada 24, el dia 15 de març. Amb el conjunt de Joan Peñarrroya hi ha un average favorable de 8 punts, mentre que els manresans van perdre per tan sols 7 punts (82-75), que suposa un marge recuperable al Bages.

El Fuenlabrada, a Madrid

Els altres dos equips que estan dins la lluita amb el Manresa per fugir de les dues últimes places, el Sevilla i el Fuenlabrada, juguen també com a visitants aquest cap de setmana, en partits que es faran demà.

El Baloncesto Sevilla, que el dia del debut del seu nou entrenador Luis Casimiro va poder derrotar el València, es desplaça a Saragossa, on l'espera un CAI situat en zona alta i classificat per a la Copa, però que va encaixar una clara derrota fa set dies al Príncipe Felipe. Va ser amb l'Iberostar Tenerife (72-83).

El Montakit Fuenlabrada, que és l'exequip de Casimiro, no hauria de donar la sorpresa a la pista del Reial Madrid, que ha guanyat tots els seus partits de local al Blaycard Center (Palau de la Comunitat).