Partit complicat el que va jugar ahir al vespre la Bruixa d'Or a la pista del Joventut de Badalona i que es va saldar amb una dura derrota per 82-63, tot i que el partit no es va decidir fins als darrer període. Un triomf doblement dolorós ja que l'equip torna a ocupar la penúltima posició de la classificació, tot i que empatat a 8 victòries amb el Sevilla.

El matx va començar amb molts nervis i desencert per ambdues parts, tot i que va ser la Penya qui va aconseguir els primers avantatges. El rebot verd-i-negre, especialment en atac, va propiciar el 15-12 que assenyalava el marcador al minut 10.

El mal joc va seguir en el segon quart, amb uns percentatges de tir que, en el cas dels badalonins no superava el 28%. Tot i així, i novament gràcies al rebot, un autèntic llast per la Bruixa, els de Salva Maldonado es van mantenir per davant en el marcador. Fotu, amb un triple, i Sakic, posant velocitat a l'atac, van apropar els bagencs a 4, però va ser un miratge ja que la Penya va reaccionar i es va tornar a escapar en els instants finals del període.

Davin White es va carregar l'equip a l'espatlla i amb 12 punts en el tercer quart va liderar la remuntada. Un triple seu va suposar l'empat a 43 al minut 26. Pedro Martínez va donar descans aleshores al base nordamericà i l'equip ho va notar. La Bruixa es va col·lapsar en atac i Grigpnis no va aprofitar els tirs lliures. Amb tot, la Penya es va escapar de nou 63-54.

Quedaven 6 minuts, els locals van anotar els triples que fins aleshores havien fallat i el partit se li ha posat molt complicat a un Manresa que ràpidament va quedar fora de joc (76-55 min 36). Al final, 82-63.