La Bruixa d´Or Manresa encara la 28a jornada de la Lliga Endesa amb un nou fitxatge, el de DJ Seeley, i una baixa d´última hora com la de Marius Grigonis, lesionat de gravetat al turmell. En el seu lloc viatjarà Peppe Poeta, i Mario Little també és baixa. El partit es juga diumenge a les 12:30.

Problemes d´última hora per viatjar a Múrcia. Marius Grigonis s´ha lesionat de gravetat en l´entrenament del divendres a la tarda, i es perdrà el que resta de temporada. El lituà s´ha trencat el lligament lateral extern del turmell esquerre. La Bruixa d´Or Manresa el substituirà donant d´alta a Peppe Poeta. Per altra banda, en el darrer entrenament de la setmana s´ha incorporat ja DJ Seeley, que també es podria estrenar diumenge.

Per la seva banda, l´UCAM Murcia juga el seu segon partit consecutiu a casa, on va perdre en la darrera jornada amb el FC Barcelona. Tot i això, fa un parell de jornades que els murcians guanyaven al Real Madrid a casa en un partit vibrant. És un rival amb molt perill, i que voldrà intentar fins el darrer moment.

Pedro Martínez parlava divendres en la prèvia del partit: «hem incorporat DJ Seeley, viatjarà amb l´equip ja aquesta jornada; crec que Seeley ens pot ajudar amb el seu talent ofensiu; el Múrcia és un equip molt dur a casa, han guanyat al Madrid i gairebé al Barça; ara mateix els veig força més bons que nosaltres».