A la Bruixa d'Or se li fan llargs els partits. Avui, contra l'UCAM Murcia i després d'arribar a situar-se en un ajustat 61-60 a 8 minuts pel funal, els del Bages han vist com els locals se'ls escapaven i no hi podien fer res per acabar caient per 11punts de diferència (83-72).

Els nervis i la necessitat de guanyar han tornat a propiciar un inici de partit amb el Manresa fora del partit i un primer avantatge per al Múrcia de 10-3. L'UCAM ha sabut mantenir la diferència i fins i tot ampliar-la lleugermanet al descans (40-30) i no ha estat fins al final del tercer quart i el principi del quart quan els de Pedro Martínez s'han apropat fins al perillós 61-60. Però igual que a la pista de la Penya, la remuntada no s'ha consumat i els murcians han fet la feina i han rematat a un rival a qui li costa ser regular els 40 minuts de joc.

El nordamericà Seeley ha debutat amb la samaerrata Manresana i ha disposat de 20 minuts de joc, en els quals ha anotat 5 punts amb un fluix percentatge d'encert (2/7 en els T2, 29%; i 0/1 en T3, 50%).

White i Sakic han tornat a ser, amb 12 punts cadascú, els referents ofensius. El base, però, ha perdut 7 pilotes del total de 21 dels manresans, una xifra en conjunt que poc ha ajudat.

El resultat, en una jornada en què bona part dels equips de la part baixa de la classificació també han ensopegat, deixa la taula tal i com estava, amb el Manresa penúltim, empatat a 8 victòries amb el Sevilla. Ambdos equips s'enfrontaran d'aquí a dues jornades al Nou Congost.

"Ha estat un partit ben lluitat"

Pedro Martínez, a la roda de premsa posterior al partit, apuntava que "ha estat un partit ben lluitat per part nostra però ens han faltat petites coses; hem perdut massa pilotes i rebots; hem tingut moments molt bons, hem jugat amb bons percentatges però ens ha faltat continuïtat i força a les cames per arribar millor al final".