La Bruixa d'Or Manresa va demostrar que amb la lluita tot i estar contra tots els elements possibles pot competir amb qualsevol equip. Va perdre a València per 3 punts tenint una opció de tir per forçar la pròrroga. Va destacar pel Manresa Alfonso Sánchez amb 20 punts, i Seeley amb 18 punts. Inici irregular dels del Bages, però bona remuntada que va estar a punt de culminar-se en el darrer minut.

El partit començava malament per als interessos del Manresa, que encaixava un parcial de 6-0. Seeley, però, que anotaria els primers 11 punts del seu equip, començava a mostrar de què era capaç amb un triple. Nedovic distanciava també des dels 6,75 els valencians, amb el 15-8. La bona sortida des de la banqueta d'Alfonso Sánchez permetia retallar ja al primer quart, però La Bruixa d'Or va marxar 10 per sota al final del període.

El segon parcial va ser més igualat, i amb millor defensa per part dels visitants. El marcador va estar clavat amb el parcial del primer quart fins al minut 13, amb dos tirs lliures del santpedorenc Martínez. Els taronges ampliaven l'avantatge fins als 12 punts a la mitja part, fent mal amb els homes de la pintura Lischuk i Aguilar.

Després de passar pels vestuaris, primer dels dos parcials favorables al Manresa, amb Seeley, Sánchez i Fotu tibant del carro. Un dos més u de Sánchez posava 8 punts de diferència i s'arribava a la recta final del partit amb 10 punts per remuntar.

El darrer quart va ser molt fructífer per a La Bruixa d'Or Manresa, que va anotar 30 punts per 23 del Valencia Basket. Fins a l'equador del quart es mantenie les distàncies dde 10 punts, però un triple de Fotu va desencadenar el ruix final de La Bruixa d'Or. Sánchez posava el Bàsquet Manresa a 5 punts, i White amb un triple, a només 2. Els locals perdien la pilota a falta de 3 segons per no servir de banda, però Sakic no va poder forçar la pròrroga amb el seu intent de triple. La Bruixa d'Or va lluitar fins al final i va tenir entre les cordes un dels equips poderosos de la lliga. Però la lluita continua.

Pedro Martínez, declarava a la roda de premsa que "hem tingut una opció al final, però hem anat massa minuts a remolc; ells han fet un gran primer quart, però a partir de llavors hem estat millor en defensa; ens han superat en alguns aspectes del joc físic; he de felicitar el meu equip per la mentalitat i per no donar-se per vençut, tot i que el rival és molt bo".