Tot i que s'ha mantingut el dubte durant els últims dies, a causa de la poca requesta de la iniciativa, finalment el Bàsquet Manresa farà un autocar per tal que els aficionats que ho desitgin puguin assistir al partit que disputaran diumenge, a partir d'un quart d'una del migdia, el CAI Saragossa i La Bruixa d'Or al pavelló Príncipe Felipe de la capital aragonesa.

Ahir, a través del Twitter del club s'havia arribat a posar aquest dimecres com a data límit per tal que tothom qui volgués es po-gués apuntar a l'autocar. Fins poques hores enrere, només eren dotze els que s'hi havien inscrit i ahir a la tarda es va arribar a 27. Poc després, des del mateix compte de Twitter, el club va avançar que sí que s'organitzaria l'expedició i que queden poques places per omplir.

El club ha engegat des de la victòria de divendres passat contra el Fuenlabrada la campanya "Te-nyim Saragossa de vermell" (curiosament el mateix color del CAI, i va fer l'oferta del bus més l'entrada per un preu de 28 euros. Si encara es vol reservar una plaça es pot trucar al club, al telèfon 93 872 15 03, o escriure a basquetmanresa@basquetmanresa.com.