Les circumstàncies que dificulten el nomenament d'un nou president del Bàsquet Manresa tenen a veure, com ja va avançar aquest diari, amb una diferent valoració que direcció del club i consistori fan dels candidats disponibles. Mentre l'alcalde Junyent defensa Jaume Arnau, a qui va suggerir, el club considera que aquest gestor esportiu no és mal candidat, però en preferiria un amb un perfil que considera millor i que seria el que donaria el tapat, a qui Josep Vives intenta convèncer contrarellotge.

Tot passa quan el màxim exponent esportiu de la ciutat està implicat en hores decisives que hauran de determinar el seu futur. Arribar al 14 de juliol, dimarts vinent, amb els deutes saldats amb la plantilla és vital per poder accedir a confirmar la inscripció, una temporada més, a la lliga Endesa. La constatació del principal patrocinador per a les properes temporades, en principi ICL (el grup matriu d'Iberpotash), és un altre front obert.

El gestor esportiu i treballador del Cube, Jaume Arnau, és qui ha aparegut com a principal candidat a la presidència, i amb contactes reconeguts per totes les parts. Pel propi implicat, per Vives i també per l'alcalde, Valentí Junyent, qui suggeria després de les eleccions municipals. Arnau era en la llista electoral de CiU i té experiència com a directiu esportiu de club, atès que va ser president durant tres anys en el Terrassa Club de Futbol.