La Bruixa d'Or no tindrà cap relació amb el Bàsquet Manresa la temporada vinent, després de ser el patrocinador principal de l'entitat en les darreres tres temporades i mitja. Xavier Gabriel, propietari de l'administració de loteria La Bruixa, ha explicat a aquest diari que «totes les etapes s'acaben i ara tinc l'obligació de donar pas als altres», en referència a l'arribada d'ICL com a nou patrocinador principal del club del Bages.

«Tot s'ha d'anar renovant sempre, els patrocinadors, els presidents, etc. si no, no surten coses bones» ha afirmat Gabriel, que no descarta tornar a patrocinar el Bàsquet Manresa en els pròxims anys.

Gabriel ha explicat que el club li va oferir ocupar el lloc de Josep Vives com a president de l'ICL Manresa, càrrec que no va acceptar perquè després «d'estudiar la viabilitat i les possibilitats» de la proposta va veure que «no era compatible» amb la seva vida professional actual.

Gabriel ha recordat el crèdit de 130.000 euros que va deixar al Bàsquet Manresa i que va permetre «que l'ACB no ens fes fora», alhora que ha agraït en un comunicat a la seva pàgina de Facebook el tracte rebut tant pel club com pels aficionats manresans al llarg d'aquests anys.