El veterà base Ricardo Úriz, que la setmana que ve, el dia 30, farà 35 anys, podria ser el proper jugador que l'ICL Manresa anunciï com a integrant de la plantilla. El director de joc navarrès, que ha posat punt final a una etapa de tres anys a l'Iberostar Tenerife, podria protagonitzar un canvi de cromos amb el nord-americà Davin White, que jugarà als canaris si el club bagenc no iguala l'oferta que els insulars han dipositat a l'ACB. L'altre equip que sonava per a Úriz era el Gipuzkoa, però des de l'entorn del jugador s'ha filtrat que els bascos ja no hi estarien interessats.

D'aquesta manera, juntament amb Álex Hernández, l'equip que dirigirà Ibon Navarro ja tindria els dos bases per a la temporada que ve, un punt de partida des del qual construir l'equip. L'any passat, en la presentació de l'entrenador Pedro Martínez, el director esportiu de l'entitat d'aleshores i encara d'ara, Pere Romero, va fer una declaració d'intencions en explicar que pensava que la seva idea era construir un equip a partir dels bases. Aleshores no va poder ser per les lesions de Poeta i Álex Hernández. Enguany, aquesta premissa es compliria.

Dijous podria marxar White

Un punt d'inflexió a l'hora de fer públic aquest fitxatge tindrà lloc la matinada de dijous a divendres. Aleshores s'acaba el termini que té l'ICL Manresa per igualar l'oferta del CB Canàries per Davin White, que havia estat inclòs a la llista de jugadors subjectes a tempteig per part del club que presideix Josep Vives. Presumiblement, pel que es va poder deduir de la roda de premsa de presentació d'Ibon Navarro, el Bàsquet Manresa no té la intenció de fer una despesa que pugui hipotecar el futur econòmic del club.