"Està totalment descartat, entre altres coses perquè aquest club m'ha resistit durant tretze anys, i això vol dir que està sòlid i ben fonamentat, però no cal posar més límits a aquesta resistència". Amb aquesta broma, que mostrava el seu bon humor, possiblement a causa de les paraules de reconeixement del president d'ICL, durant la important presentació del patrocinador d'ahir, Josep Vives sortia al pas dels rumors que parlaven que continuaria presidint el Bàsquet Manresa fins a final de temporada a causa de la falta d'acord sobre el seu successor". A continuació, però, va afegir que "els que hi som continuarem ajudant perquè hi estem implicats fins al moll de l'os", i que "a Manresa som els que som, i se'n va un, falta molta gent".

Josep Vives, que el 29 de novembre de l'any passat va anunciar en roda de premsa que deixaria de ser president el 30 de juny del 2015, encara és al càrrec per falta de sintonia entre el club i l'Ajuntament per trobar-li relleu. Un dels noms que ha sonat, el de Jaume Arnau, proposat pel consistori, es troba ara mateix fora de Manresa i a l'espera de notícies mentre no sembla que la solució final hagi d'arribar en un mes d'agost en què molts fan vacances i en què l'Ajuntament estarà ocupat amb els actes de festa major.

Ahir, Vives va afirmar, això sí, que "el que toca és que vinguin altres persones amb idees fresques però, això sí, amb un agosarament que toqui la bogeria. Si no és així, no s'entendria el miracle del Bàsquet Manresa" en el decurs de les últimes dècades de la seva història.