L'històric exàrbitre de l'ACB, Miguelo Betancor, serà el nou president de l'Herbalife Gran Canària, segons van informar ahir diferents mitjans. Betancor, que es va retirar la temporada 2002-03, va arbitrar en la lliga espanyola durant 23 anys, i després va ser el director d'Arbitratge de la FIBA. Si accepta el càrrec, ocuparà el lloc de Joaquín Costa al capdavant del club canari.

El MoraBanc Andorra va tancar ahir la plantilla per a la pròxima temporada amb el fitxatge del pivot nord-americà Shawn Jones (23 anys i 2,03 m) per un any. Aquest pivot va destacar en els Sioux Falls de la D-League, amb 13,1 punts i 8,8 rebots per partit, i aquesta serà la seva primera experiència a Europa.

El català Àlex Mumbrú va ampliar per una temporada el seu contracte amb el Dominion Bilbao Basket, de manera que el capità dels homes de negre continuarà a l'equip basc fins a final de la temporada 2016-17, segons va informar el club. Als 36 anys, Mumbrú acumula sis temporades a Bilbao.

El pivot serbi Stefan Bircevic va renovar el seu contracte amb el Movistar Estudiantes per una temporada i es va convertir així en el vuitè jugador confirmat de la plantilla, segons va informar el club madrileny. En la seva primera temporada amb l'equip estudiantil, el serbi es va perdre la primera fase de la lliga per lesió, i en el seu retorn va anotar 5,4 punts per partit.