L'ICL Manresa té coll avall la lliga de 19

Vives diu que "no és la competició ideal, però algun altre cop hem tingut un nombre imparell d'equips i ens hi hem adaptat"

22.08.2015 | 08:24
L'ICL Manresa té coll avall la lliga de 19

El Bàsquet Manresa compta que la propera lliga Endesa tindrà19 equips i que la previsible inclusió de l'Ourense, a instàncies de la resolució del CSD (Consejo Superior de Deportes), no portarà pas aparellat el descens a LEB Or del Montakit Fuenlabrada. Josep Vives, president del club del Nou Congost, manifesta que "està clar que no és la competició ideal, que 19 equips ha de suposar modificar el calendari i que disposar d'una lliga amb un número imparell de participants és un inconvenient. De tota manera, algun altre cop ja ha succeït i ens hi hem adaptat. Crec que, de dates, n'hi ha d'haver: se sap que hi ha competicions europees, però hem de prioritzar el nostre torneig, la lliga ACB".

Josep Vives, que explica que durant els propers dies ha de conversar amb Francesc Roca (president de l'ACB), expressa que resolució del CSD "m'ha sorprès, perquè quan es va decidir no acceptar l'Ourense es va seguir una normativa, que és la que el Consejo va aprovar, es va ajustar al dret". Vives recorda com "el 2007, l'any del nostre darrer ascens a l'ACB, nosaltres ens trobàvem amb una situació no gaire diferent de la de l'Ourense, però sí que vam actuar bé per ser acceptats per la lliga". L'assemblea, que haurà de tractar els equips participants en la propera lliga Endesa, se celebrarà al setembre i Josep Vives espera que "sigui com més aviat, millor, perquè hem de planificar els viatges, tota l'agenda de desplaçaments".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari LEB Or

Calendari ICL Manresa

Calendari de l'ICL Manresa

Aquí pots consultar tots els partits del Bàsquet Manresa a la LEB Or.

 

Enllaços recomanats: Premis cinema