El porto-riqueny Ricky Sánchez (28 anys i 2,11 m) va ser el primer fitxatge interior de l´ICL Manresa. En els seus inicis va ser un jugador molt prometedor, i va ser escollir en el número 35 del Draft de la NBA del 2005. Va estar a Espanya la temporada 2007-08, en un breu pas pel Cajasur Còrdova, de la lliga LEB Plata. Juga amb la selecció de Puerto Rico des del 2007 i la seva carrera s´ha desenvolupat principalment en lligues sud-americanes.

Com afronta la seva segona experiència a l´estat espanyol?

Amb molta humilitat. Sempre jugues i entrenes al màxim per estar preparat per reptes com aquest. És una gran oportunitat i em fa molt feliç tornar a Espanya i, sobretot, poder competir en una lliga com l´ACB, que és la millor d´Europa.

Què pot aportar a l´equip?

Una mica de tot: experiència, rebot, tir, anotació, visió de joc... el que sigui. Tot el possible per ajudar l´equip a guanyar partits, que és el més important de tot.

Ha parlat amb el tècnic Ibon Navarro? Li ha dit què espera de vostè?

Encara no he tingut temps de parlar amb ell. Acabo de conèixer els companys, i la veritat és que tothom és molt cool. Això fa que tingui més ganes d´estar aquí i començar a treballar i preparar la nova temporada.

Què li ha semblat la ciutat després d´aquests primers dies aquí?

Quan vaig arribar el canvi d´hora em va matar. Em vaig adormir molt ràpid després del llarg vol, i a la matinada em vaig aixecar sense saber què fer... L´endemà ja vaig poder sortir a passejar per la ciutat i em va agradar perquè es veu un lloc tranquil i agradable, i sempre m´he sentit molt còmode en les ciutats amb aquestes característiques.