Dejan Musli (24 anys i 2,13 m) està cridat a ser un home clau del joc interior de l’ICL Manresa. El serbi va ser un dels millors jugadors europeus en l’etapa formativa, i als 18 anys va fitxar pel Baskonia, on no va tenir continuïtat i va sortir cedit durant tres anys. Sense rendir com s’esperava, Musli va tornar a casa per jugar al Mega Leks, on va tornar a mostrar la seva millor versió.

Com ha viscut el primer contacte amb la ciutat i els seus nous companys?

Els companys són bons, i en conec dos o tres d’haver coincidit en altres competicions, com l’Álex Hernández. La ciutat és petita comparada amb d’altres en què havia viscut, però això m’agrada. Estic content de poder ser aquí.

La seva primera experiència a Espanya no va ser positiva. Com afronta aquesta segona oportunitat?

Espero molt més d’aquesta temporada que de les primeres a Espanya. Quan vaig arribar aquí per primer cop era molt jove, només tenia 18 anys, i al Caja Laboral no em van donar possibilitats reals d’ensenyar ni la meva qualitat ni el meu talent. Va ser una experiència frustrant. Espero i desitjo que aquesta temporada, aquí a Manresa, pugui aportar moltes coses i ensenyar el meu veritable joc.

En aquest sentit, què creu que pot aportar a l’equip en la temporada?

La meva intenció és ajudar l’equip a la pintura, amb treball i energia. Puc aportar rebot i, pel que fa a la defensa, capacitat d’intimidació, m’agrada col·locar taps. En atac vull sumar punts amb regularitat i ser una presència ofensiva constant a prop de l’anella. Vull ajudar a guanyar partits.