El dominicà Juan José García és el jugador dels que ha fitxat l'ICL Manresa que arribarà més tard a la concentració d'Ibon Navarro. El motiu és que la matinada passada haurà iniciat el torneig de les Amèriques, que, a més, és de classificació per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro de l'any que ve.

La selecció de García, la República Dominicana, haurà debutat contra l'equip amfitrió a dos quarts de quatre de la matinada. Els deu equips que participen en el torneig estan dividits en dos grups de cinc i els quatre primers passen a la segona fase. Aquests s'enfronten en la segona als quatre equips que s'hagin classificat de l'altre grup i els quatre primers classificats accedeixen a les semifinals, previ pas al partit pel tercer lloc i la final.

El torneig assegura dues places per als Jocs, a part de la que té Brasil segura com a equip amfitrió, a més de tres més per al preolímpic. García comparteix equip amb jugadors coneguts de l'ACB com James Feldeine o Eulis Báez o l'NBA Francisco García.

Abans del primer amistós

Mentrestant, l'ICL continua entrenant-se mentre espera l'arribada de Maksim Sandul, el pivot ucraïnès que tenia uns dies lliures. El primer objectiu és arribar bé per al debut, aquest diumenge, a Sant Julià de Vilatorta, amb el MoraBanc Andorra.