L'ICL Manresa no tindrà, a priori, un inici complicat a la lliga Endesa, ja que en les quatre primeres jornades tindrà oportunitats clares per anar sumant unes victòries molt necessàries per tal d'aconseguir l'objectiu de la permanència.

En la primera jornada de la competició, que es disputarà els dies 10 i 11 d'octubre, els manresans visitaran la pista del Montakit Fuenlabrada, un conjunt que va ser el cuer de la lliga passada però que ha estat repescat per l'ACB. Cal recordar que la temporada passada l'aleshores La Bruixa d'Or va ser apallissat pel conjunt madrileny (90-64). En el primer enfrontament a casa, el segon de la competició, l'ICL rebrà el Movistar Estudiantes. Tot seguit, els bagencs es desplaçaran a Andorra per jugar davant el MoraBanc, i en la quarta jornada arribarà el primer derbi català, amb la visita del FIATC Joventut a Manresa.

No serà fins al cinquè partit quan l'equip que dirigeix Ibon Navarro s'enfrontarà a un equip que disputarà competició europea, i ho farà en una de les pistes on obté millors resultats, la de l'Herbalife Gran Canària, on ha guanyat els darrers quatre partits que hi ha disputat. I en la sisena jornada els manresans visitaran la pista del campió Reial Madrid, on l'any passat van aconseguir el triomf que els va donar la permanència.

El calendari també depara duels amb certa morbositat, com ho serà la visita a l'Iberostar Tenerife de Davin White (29 de novembre), el primer derbi davant el Barça (6 de desembre), la tornada de Pedro Martínez i Isaac Fotu al Congost (20 i 23 de desembre respectivament), o la visita al Gipuzkoa de Jaume Ponsarnau (3 de gener). Els bagencs acabaran la competició a la pista del Laboral Kutxa de Vitòria, l'exequip d'Ibon Navarro, en un duel que es jugarà el dia 22 de maig.