Jaume Arnau ha estat finalment escollit per ser el successor de Josep Vives a la presidència del Bàsquet Manresa i serà presentat aquest dimarts, a les 8 del vespre, al Nou Congost.

Arnau, un manresà de 47 anys conegut per la seva tasca com a gerent del gimnàs Cube i vinculat a la gestió esportiva -va dirigir el Terrassa Club de Futbol-, ja es perfilava com el nou president del club a finals de juliol, però discrepàncies entre el Bàsquet Manresa i l'Ajuntament n'han retardat l'elecció. Per al càrrec també havien sonat dos candidats més, un d'ells el propietari de l'empresa La Bruixa d'Or, Xavier Gabriel.

En les darreres eleccions municipals, Arnau va formar part de la llista de Convergència i Unió a Manresa; ocupava el número onze i CiU va obtenir 9 regidors. El propi Arnau va reconèixer a Regió7 el 3 de juliol que era en converses amb el Bàsquet Manresa: «sí, hem tingut el que en podríem dir una trobada i mitja. Hem abordat la possibilitat de la presidència però sense entrar massa en detalls, ni en quines serien les condicions». Deia, però, desconèixer que hi havia dos candidats més com va declarar el fins ara president, Josep Vives, i assegurava «seria un orgull ser president del principal club de casa meva, de la meva ciutat. Però el que sí m'ha comentat el Josep és que la prioritat és el patrocinador, és el que en aquests moments ell vol aconseguir tancar».