El primer amistós de l´ICL sota la direcció d´Ibon Navarro, davant el MoraBanc Andorra que acumula el bagatge de la temporada anterior, va ensenyar un equip que apunta com vol jugar però que encara té un munt de treball i deures. Va ser una lluita desigual per la manca de dos pivots en el Manresa (els lesionats JJ García i Sandul) i perquè hi ha un munt de jugadors que encara s´han d´adaptar a l´estil ACB. En un primer resum, Thomas és un base amb un bon criteri però físicament encara ha d´anar més, tant Chase Simon com Otvertxenko apunten bones maneres, Ricky Sánchez va ser dels més perduts, i el pivot serbi Dejan Musli va palesar que té ganes de ser un líder prop de la cistella.

Ibon Navarro va treure un cinc força titular, atesos dels homes amb què disposa, amb Jermaine Thomas, Montañez, Chase Simon, Ricky Sánchez i Musli. A l´Andorra apareixien dos ales amb el passat al Nou Congost, David Navarro i Pino. Després d'un parell de minuts amb errades, l'ICL era el primer que es les piles, ben conduït per Jermaine Thomas. Chaise Simon i l´ala pivot porto-riqueny Ricky Sánchez van fer possible un primer avantatge de 6-2 però un un parell de triples de Luka Bogdanovic despertaven els de Joan Peñarroya que amb un atlètic Shawn Jones van capgirar el marcador. Dejan Musli entrava en joc, el MoraBanc era qui tenia més continuïtat en el seu joc i amb un triple de Betinho Gomes assolia el 12-19 al seu favor.

Amb les primeres rotacions, els andorrans van continuar manant; en la part final del quart, l´ICL va tenir en pista, de pivots, Grigonis i Nil Sabata. El lituà del Manresa es va estrenar de 6,75 (17-23) però tot seguit va respondre Clark que va posar el 17-26 a la fi del període. En els del país dels Pirineus era sobre la pista el navassenc Nil Brià.

Otvertxenko justificava la seva fama de triplista amb el 24-28 i el Manresa aconseguia mantenir-se en la lluita amb un Musli seriós. En uns minuts esperançadors, el matx estava força igualat (28-32). Deng Mayot, de 2,18 metres i vinculat al Martorell, debutava al primer equip del Manresa. En el tram final abans del descans, Bogdanovic i David Navarro van tornar a obrir forat i al descans es perdia per 35-42.

Cansament i Deng aplaudit

L'ICL va tornar a la pista amb el mateix equip del principi però ara amb Álex Hernández i Grigonis en les posicions de Thomas i Simon. L'Andorra, amb un poder físic que li aportaven Jones, Clark i Betinho en pista. Els de Peñarroya es van escapar (36-46, min 23) i de nou el joc interior del Manresa era molt migrat, en especial quan Musli es va asseure i era Ricky Sánchez qui havia de ser referent, amb molta

tendència a obrir-se en atac.

Els andorrans van aconseguir la seva escapada definitiva amb un 40-54 (min 28) gràcies a una altra fase inspirada protagonitzada per l´esparreguerí David Navarro.

El cansament anava passant la factura als manresans que havien baixat una mica la seva intensitat al darrere. Una anti-esportiva de Sabata era aprofitada per Jones per establir el 42-57 en acabar el tercer quart. Els manresans perdien de 17 als primers compassos del darrer període i va ser Álex Barrera, amb un parell de triples, qui va evitar un marcadorr més ampli.

En els darrers cinc minuts, per a l'ICL es tractava d´acabar oferint una bona imatge i va ser el pivot africà Deng, amb una cistella i un parell de pilotes robades, qui es va endur més aplaudiments.