El relleu Vives-Arnau es presenta avui

L'alcalde Valentí Junyent assistirà aquesta tarda a l'acte formal de canvi a la presidència del Bàsquet Manresa SAE

08.09.2015 | 08:31
Josep Vives, Carles Sixto (gerent del Bàsquet Manresa) i Jaume Arnau, en una presentació al Cube el 2010

Jaume Arnau esdevindrà president del Bàsquet Manresa SAE i prendrà el relleu de Josep Vives en un acte davant de la premsa aquesta tarda (20 h) al pavelló del Nou Congost. Els darrers dies, els contactes per tancar l'acord es van reprendre i ahir el club va fer oficial l'acte de canvi de president que tindrà de testimoni l'alcalde de la ciutat, Valentí Junyent.

Es tanca així un estiu mogut en el relleu a la presidència que es va encendre quan, a la primeria del mes de juliol, sorgia el nom de Jaume Arnau. Més tard, s'hi afegia el del propietari de La Bruixa d'Or, que era el principal patrocinador del Manresa fins que Iberpotash (ICL) l'ha substituït a la samarreta. Però l'amo de la loteria de Sort, Xavier Gabriel, el tapat de Josep Vives, va acabar desestimant la possibilitat i va afirmar la desvinculació del club, una posició radical que des del club del Congost es prova que no sigui definitiva.

L'acord del Bàsquet Manresa i Jaume Arnau, que és treballador en l'actualitat del Fitness Cube i va ser president del Terrassa FC, arriba a la fi amb el coneixement i també vistiplau del govern municipal a l'Ajuntament. Cal recordar que va ser el mateix alcalde de la ciutat, Valentí Junyent, qui va proposar en el seu moment Jaume Arnau com a possible president del club. Havia anat en la llista electoral de CiU, en el número onze, i aquest grup va aconseguir 9 regidors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari LEB Or

Calendari ICL Manresa

Calendari de l'ICL Manresa

Aquí pots consultar tots els partits del Bàsquet Manresa a la LEB Or.

 

Enllaços recomanats: Premis cinema