Josep Vives va tancar ahir el seu període de tretze anys com a president executiu al Bàsquet Manresa en cedir el càrrec a Jaume Arnau, en una roda de premsa en què tots dos van mostrar moments de molta emoció. L´acte va ser emotiu, calorós de temperatura, amb presència familiar i amb records pel pare d´Arnau i per Tito Vilanova. El testimoni va ser l´alcalde Valentí Junyent, un altre expresident del club, que va confessar que la ciutat no podria posar més diners a l´entitat però que li garantia el seu suport.

Hem resumit en set frases les declaracions més destacades de Jaume Arnau, nou president del club, en la seva presentació:

«No ho he acceptat perquè jo no tingui feina. Em fa una gran il·lusió, i ho afronto amb valentia i com una persona capaç de gestionar equips de treball».

«Ho sento per les coses que no faré bé, pels meus errors en un món nou com és per a mi el del bàsquet. Però us demano, si us plau, la implicació de la ciutat, anar junts, en les coses bones i les dolentes»

«Durant l´estiu he estat tranquil i ben informat de tot. Però calia la ratificació per part del consell d´administració»

«Treballaré de president executiu en règim de mitja jornada, però és una situació que pot canviar amb el temps»

«He de saber on sóc vull ser una esponja per rebre i assimilar tota la informació»

«Sóc valent però no inconscient, per això vull saber de primera mà la situació del club, vull parlar amb tothom»

«No sé si caldrà un concurs de creditors, necessito dos o tres mesos per situar-me»