El flamant president del Bàsquet Manresa, Jaume Arnau, va tenir el seu primer matí de treball dedicat al club del Nou Congost. Un dia en el qual va treballar de portes endins i també donant missatges d'implicació i fent una crida a nous abonats i empreses que s'afegeixin a col·laborar, durant una roda de premsa celebrada al concessionari SARSA Audi de Manresa, que és el que facilita vehicles (també de la marca Volkswagen) als jugadors de la plantilla de l'ICL.

Arnau va explicar "que avui ja he pogut conèixer els jugadors; he vist una estona de l'entrenament, i n'he tret una impressió molt positiva. Crec que Ibon Navarro ho porta molt bé i l'ambient de treball que he captat m'ha agradat. He pogut constatar, jo que sóc una persona que arriba nova al bàsquet, i en la línia del que m'havien explicat, que hi ha bones sensacions. Crec que s'ha aconseguit reunir un grup de jugadors molt estimable".

El president va detallar que es va reunir "amb els professionals del club, en els diferents àmbits, per tal de tenir una presa de contacte i fer el camí junts". Arnau treballarà al club dos matins i una tarda durant la setmana i la seva intenció és desplaçar-se amb l'equip en els partits de lliga Endesa fora del Nou Congost, almenys en el decurs d'aquesta primera temporada.

Els primers dies d'estrena del càrrec de president, Arnau ha rebut missatges "de condol per la mort del meu pare i de felicitació per la meva nova funció al Bàsquet Manresa, dues situacions que em va tocar viure en tan sols unes hores de diferència". Aprofitant l'acte que es va fer a SARSA Audi, va comentar: "que el seu exemple s'estengui i siguin nombroses les empreses que ens donin la seva confiança i el seu suport". També es va referir "a les persones que estan pensant de fer-se abonats, que no ho dubtin i ens donin el seu escalf. Tothom és necessari".