L'ICL Manresa va perdre, ahir al davant del València, el tercer matx de la pretemporada. Els jugadors d'Ibon Navarro van anar gairebé sempre per sota en el marcador i en començar el darrer període eren 21 punts per darrere. Però gràcies a un parcial de 0-12, l'equip manresà es va acostar amb un 65-54 passant a uns darrers minuts d'emoció i incertesa.

Amb Grigonis i Chase Simon en un moment fi en els llançaments, els del Congost es van apropar a tan sols 5 punts. Encara que Trías va fer despertar els valencians, un molt encertat Álex Hernández (6 punts seguits, amb triple inclòs) va posar l'empat (amb el 66-66) quan mancaven un parell de minuts en en el cronòmstre del pavelló.

El conjunt valencià dirigit per Pedro Martínez es resistia perdre un duel que havia dominat d'una forma clara, però un altre triple del base Álex Hernández va col·locar el 70-71 en el lluminós, ficats ja en el darrer minut. Lucic era l'home que responia amb una cistella de dos punts (72-71) i en l'acció que va venir després, Vam Rossom va taponar l'acció d'Hernández; hi va haver sacada de banda, quan tan sols faltaven tres segons, i Lucic de nou va robar la pilota que va anar a mans del Van Rossom el qual va forçar la falta personal. L'ala va convertir el primer tir lliure, fallant el segon, per deixar el 73.71 final.