L'enrenou del partit entre el CAI Saragossa i l'ICL Manresa que, finalment, serà amb portes obertes i de franc per al públic, ha tingut el seu origen en un increment de la tarifa dels àrbitres ACB per als partits amistosos. Des del passat cap de setmana, els organitzadors dels amistosos es van trobar, que el preu establert pujava sense comunicació prèvia. Davant aquesta situació, l'empresa Luditerrània va decidir suspendre el partit d'avui entre el Manresa i el CAI, a Mollerussa i ho va comunicar als clubs implicats que van decidir jugar igualment, però a porta tancada i sense àrbitres ACB que costaven uns 2.500 euros.

Quan ahir es van començar a conèixer detalls de la suspensió i Regió7 se'n va fer ressò, el tema va agafar una dimensió pública, afectant tant al club com a l'ajuntament de Mollerussa que cedia el pavelló. La intervenció aquest matí del Bàsquet Manresa, en contacte amb l'ACB, ha corregit el nyap. A partir d'ara, es tornarà a pagar la tarifa establerta des de l'inici de pretemporada. La diferencia d'avui l'assumiran els clubs. Els aficionats, que en principi havien de pagar 6 euros, entraran de franc.

L'empresa Luditerrània organitzarà dos partits més amb el Bàsquet Manresa: el dia 1d'octubre amb el Dominion Bilbao a Viella, i el dia 4 amb el Joventut, a Alcarràs.