L'ICL Manresa va perdre ahir en el quart partit de pretemporada davant el CAI Zaragoza. Els d'Ibon Navarro van acusar l'alta càrrega d'entrenaments dels darrers dies, en què l'equip s'està preparant amb la vista posada a l'inici de la temporada oficial, aquest divendres amb la REGAL Lliga Catalana. Els del Bages, però, no van perdre la cara del partit en cap moment i van estar a punt d'igualar el matx en el tercer període. Bona actuació de Musli i Grigonis, amb 15 i 14 punts.

El CAI Zaragoza va prendre la iniciativa des de l'inici del partit, i es va posar per davant després de l'empat a 4 dels primers compassos. Musli sostenia l'equip sota les anelles. Més tard, Grigonis amb el seu primer triple va evitar que els aragonesos s'escapessin. Román, amb un altre triple després d'una bona combinació posava el 19-15 abans de l'acabament del primer quart.

En el segon quart, més igualtat en el marcador i bona intensitat defensiva dels homes d'Ibon Navarro. Grigonis posava el Manresaa 6 punts, però el Saragossa responia amb la mateixa moneda i no permetiq que l'ICL Manresa pogués acostar-se més del compte. Musli seguia percutint a la pintura en una gran lluita amb Henk Norel, i Otverchenko anotava un triple quan el Manresa movia bé la bola.

Després del descans, qui començava entonat era el portorriqueny Ricky Sánchez, que anotava dos triples gairebé consecutius. Barrera anotava una porta enrere i tornava a fer un triple Grigonis, que situava el Manresa a 2 punts. A partir d'aquí començaria a afluixar l'equip del Bages. Flis posava amb un triple el 61-52 al final del tercer quart.

En el darrer període, un altre parcial igualat, i en aquest cas, favorable a l'ICL Manresa, que tot i així no va poder arribar al final amb opcions de jugar un cara o creu. El base Thomas va estar molt actiu, rebent faltes, i Alex anotava un triple a les acaballes del partit. Al final, derrota, però bon test per a l'ICL Manresa a Mollerussa.

Ibon Navarro, comentava després del partit que "partit amb molts daltabaixos, un rendiment irregular amb bons i mals moments; avui sabíem que era possible arribar al final del partit menys frescos que altres dies, però hem fet algunes coses bones, i d'altres que no tant, com la presència en el rebot en atac; hem aconseguit alliberar tirs per als 'quatres', cosa que hem treballat".