L'experiència de nord-americà Chase Simon en lligues com la grega, la polonesa o la lituana li ha de servir per convertir-se en referència, sobretot atacant. En la distància curta, transmet tranquil·litat i calma.

Després de superar el primer mes a Manresa, com se sent a la ciutat i a l'equip?

Em trobo bé, molt còmode perquè hem anat evolucionant durant la temporada com a equip. La ciutat està molt bé perquè tot és molt a prop i això fa que les coses siguin fàcils. Cal seguir un procés, però tot ha començat molt bé.

Ja ha jugat contra rivals de l'ACB. Quina diferència hi veu respecte d'equips de països com ara Lituània o Polònia?

Tot està més basat en l'equip, no tant en les individualitats.

Vol dir que aquí s´actua amb molta més tàctica?

Exacte, hi ha molt joc tàctic i les defenses se centren més en els millors jugadors. He de deixar enrere les accions individuals i no pensar tant en anotar, potser, i jugar més en conjunt i mostrar-me més sòlid, perquè és un joc certament més dur.

I en aquest tipus de lliga, què pot aportar? Què li demana l'entrenador?

Versatilitat. Buscar diferents posicions per fer llançaments, anotar, ajudar en el rebot i generar joc. Aquesta està sent una feina dura, la d'intentar tantes coses diferents.

Està preocupat pel balanç de 0-7 de la pretemporada?

No és un tema de resultats, sinó una qüestió d'esforç i de progressió. Es tracta de competir i de poder plantar cara a tots els equips, ni que siguin els millors. Si juguem fort i la química entre nosaltres és tan bona com se suposa que ha de ser