L'ACB va fer púbilcs ahir els horaris dels partits de les jornades de lliga entre la 3 i la 5, a més dels partits que seran televisats per Televisió Espanyola i per Movistar Plus. Tal com passa en les dues primeres jornades, les càmeres de televisión no seguiran en directe, ni en format carrusel els partits de l'ICL Manresa.

D'aquesta manera, en la jornada 3, els bagencs viatgen a Andorra, on jugaran el diumenge, dia 25 d'octubre, a partir de les 19 hores. El mateix succeirà la setmana següent. El dia de Tots Sants, 1 de novembre, l'equip d'Ibon Navarro juga al Nou Congost contra el Fiatc Joventut. Finalment, el 8 de novembre, els manresans juguen a la pista de l'Herbalife Gran Canària a la una del migdia, horari peninsular. Malgrat que l'hora coincideix amb els partits retransmesos per Movistar Plus, el duel no ha estat escollit per l'operadora de pagament.

Aquesta setmana, l'ICL juga el seu primer partit a casa, diumenge, dia 18, a partir de les set de la tarda, contra el Movistar Estudiantes.