El primer partit a casa de l'ICL Manresa, avui a les set de la tarda contra l'Estudiantes, no és davant un dels rivals més forts de la lliga. Però l'equip madrileny és especialment perillós ja que, com va passar al conjunt entrenat per Ibon Navarro, va sortir malparat de l'estrena a la lliga, va perdre a casa de 27 punts amb el Laboral Kutxa. Els col·legials són una barreja de joves del planter de talent, americans i un parell de veterans -Salgado i Nacho Martín- prou capaços d'amargar la nit a qualsevol.

El Manresa lluitarà avui contra el seu adversari de torn i contra les seves pròpies circumstàncies. Les d'un equip fet de nou, amb vàries peces bàsiques per encaixar on hi ha el contrast de l'adaptació molt ràpida de Musli a les dificultats que estan demostrant altres jugadors, com l'ala Chase Simon o Jermaine Thomas, el base que després de la lumbàlgia que el va afectar fa una setmana a Fuenlabrada arrossega en els darrers dies unes molèsties per una unglera al peu.

En la radiografia de l'adversari, Navarro detalla que "l'Estudiantes ajunta jugadors amb experiència amb joves que aporten energia al seu joc. Hi ha nous, com Brizuela, que són perillosos si agafen una bona línia, però en partits tancats i durs fora de casa tenen jugadors com Javi Salgado i Nacho Martín que poden ser decisius". Mirant cap a dins del seu vestidor i del que espera de cara al partit, Navarro esmenta que "hem d'agafar un punt més de frescor, de velocitat, i això sense cometre errades, no podem perdre pilotes. També vull veure si hem evolucionat prou en defensa; el problema el tenim en els segons o tercers rebots en contra, no ens hi tornem a posar concentrats. I en atac, espero que tinguem millors percentatges que a Fuenlabrada". Els manresans van cedir per 78-60 a la pista madrilenya.

Ibon Navarro espera que avui pugui crear "amb els aficionats la sinergia idònia, una connexió que els motivi a venir a veure bon bàsquet i un equip competitiu que lluita contra plantilles millors però que sap estar a l'altura, i és un grup que, amb la seva ajuda, dóna un rendiment superior al que tots podien preveure".