L'ICL Manresa ha aconseguit la primera victòria de la temporada davant un fluix Movistar Estudiantes per 85 a 67.

El conjunt bagenc va saltar a la pista amb l'intenció de guanyar el partit des del primer minut. El marcador va estar igualat fins al segon quart, quan l'encert dels locals va permetre ampliar la renda. Els triples van somriure al Manresa, que va marxar al descans amb un resultat de 41 a 33.

L'ICL va estar molt intens durant tot el duel i no va donar opció als madrilenys, poc encertats. Tot i això, a la represa, Estudiantes es va acostar en el marcador. La reacció dels visitants va espavilar de nou als d'Ibon Navarro, que amb un parcial de 16 a 6 van segellar la victòria.

El Nou Congost va ajudar als seus homes de manera incansable. Amb al força de l'afició els manresans, en el primer partit de la Lliga Endesa a casa, no van deixar escapar el triomf.

Dejan Musli amb 16 punts, 9 rebots i 29 de valoració va ser el més destacat dels locals. També va brillar Chase Simon, amb 14 punts i 17 de valoració.

Román Montañez, en el seu partit número 500 a l'ACB, va firmar 5 punts i va tancar el partit amb un triple.

Fitxa del partit

85. ICL Manresa (19+22+24+20): Jermaine Thomas (9), Grigonis (11), Otverchenko (6), Sánchez (6), Musli (16) -cinco inicial-, Hernández (10), Simon (14), Sandul (3), Flis (5) i Montañez (5).

67. Movistar Estudiantes (19+14+22+12): Salgado (-), Brandon Thomas (6), Graham (10), Matin (11), Stimac (11) -cinco inicial-, Fernández (12), Hernangómez (11), Brizuela (-), Bircevic (6) i Vicedo (-).