Dejan Musli ha tornat amb fam a la lliga Endesa. Amb només dues jornades ja ha demostrat que té un pes decisiu en el joc de l´ICL i ha deixat clar que pot ser també un dels homes decisius de la lliga si manté el nivell. El pivot serbi de 24 anys i de 213 centímetres d´alçada ja va mostrar en la pretemporada que es prenia molt seriosament el seu retorn a la lliga espanyola; ell sap que una bona temporada en el Nou Congost pot ser un aparador perfecte per guanyar-se una plaça en un equip punter, a la mateixa ACB o en un altre conjunt gran del continent. Per al Manresa, que el pivot faci un excés de mèrits pot ser un maldecap si algun equip, per exmple dels que estan implicats en l´Eurolliga, es vol fer amb els seus serveis a mitja campanya.

Els millors minuts de l´ICL en la pista del Fuenlabrada el van tenir de protagonista i el diumenge, en el partit al Nou Congost enfront del Movistar Estudiantes, va tornar a ser decisiu en un matx amb més participació positiva de l´equip en la seva globalitat. La impressió que dóna Musli en pista és que ha madurat molt pel que fa al jugador que el 2011 va ser al Laboral Kutxa; va pertànyer un anys i mig al club basc, i amb una cessió fugaç al Fuenlabrada. En les últimes temporades en equips serbis (en el Mega Vizura, el Partizan i el Mega Leks) ha fet un procés d´enduriment per afegir a les seves qualitats tècniques. En l´ICL Manresa és capaç d´ordenar als companys, de corregir i inclús d´aixecar la veu quan cal. Musli és un pivot de 2,13 que no dubta en baixar la pilota cap a l´altra pista, si es dóna el cas.

Pel que fa als números, el 26 de valoració de mitjana el situen en la tercera posició general només per darrere d´Ante Tomic (28) i el grec Bourousis (27,5), ara al Baskonia. En rebots té com a promig les 9,5 captures (7.5 en defensa), quart de l´ACB darrere Alen Omic (del Gran Canària, amb 12,5), de Bourousis (12) i de Beirán (Tenerife, 10). En taps, és el segon al campionat (2 de mitjana) avançat tan sols per Diop (Laboral Kutxa, 3). La seva concentració en el joc es nota en aspectes com el de pilotes recuperades; en aquesta faceta és en setena posició, compartida, ja que n´ha aconseguit 4 en total. Va en primera posició el pivot de la Penya Ousmane Drame (6).