El segon desplaçament de la lliga Endesa, a Andorra aquest diumenge (19 hores) ha de servir perquè l'ICL Manresa adquireixi solidesa a domicili. És la voluntat del seu tècnic, Ibon Navarro, que ha tingut una setmana de treball tranquil·la, tret del refredat de Dmitry Flis, que ha provocat que es perdés algunes sessions.

Per a Navarro, tenir duresa fora de casa "és el missatge que hem enviat des del principi. Després de veure el comportament de l'equip a Fuenlabrada i de veure'l a casa hem de reafirmar-lo. No hi ha cap raó per no jugar amb la mateixa intensitat, al marge de les errades o de l'encert o desencert".

L'entrenador de l'ICL remarca que l'equip ha treballat amb més confiança per la victòria del diumenge anterior i considera que el MoraBanc "és un candidat a ser a la Copa del Rei i també als play-off. Està ben construït, ben entrenat i té un bloc de jugadors que ja tenia l'any passat, la qual cosa li dóna estabilitat". A més, "les incorporacions li donen una potència atlètica i física que el farà competir amb d'altres equips que a priori han d'estar per damunt. No dic que tinguem moltes possibilitats, però les tenim i hem d'intentar explotar-les".

Entre aquestes hi ha d'haver l'aprofitament del millor home dels bagencs, el serbi Dejan Musli, en el seu duel amb el georgià Shermadini, que ha tingut problemes físics. "Tenim un valor molt perillós, que és Dejan, no només per la seva anotació sinó per com genera el joc i per com atrau els rivals. Del seu nombre d'assistències dependran les possibilitats de guanyar. Tindrem molts tirs oberts i també hem de carregar el rebot ofensiu". El partit el dirigiran García González, Guirao i Mas.