L'ICL Manresa juga aquest diumenge al migdia a la pista de l'Herbalife Gran Canaria (a la una, hora catalana) amb la intenció d'allargar la seva sèrie positiva a Las Palmas. Encara que sembli increïble per la diferent dinàmica en les últimes temporades, sempre amb l'equip canari en posicions de play-off, el Manresa porta quatre victòries seguides a l'illa. Ibon Navarro diu que «nosaltres som ambiciosos, no renunciem a tornar a guanyar; sabem de la dificultat però no ens resignem». Navarro encara mostra el seu disgust per la derrota al Congost amb el Joventut (84-85): «ens van fer massa punts, ens vam equivocar en el ritme de partit, vam caure en la trampa de voler fer un punt més, No em val que siguem un equip modest, que diguin que 'som el Manresa', hem d'aproitar les oportunitats».

L'equip es desplaça amb Marius Grigonis afectat per un virus intestinal i amb Román Montañez més recuperat de les molèsties musculars que el van iimpedir jugar contra la Penya. El porto-riqueny Ricky Sánchez participara en el partit de Las Palmas però la lesió que té en un dit de la mà esquerre, que es va fer abans del partit contra el Joventut, l'obligarà a passar, tard o d'hora, pel quiròfan: «té molt dolor cada vegada que rep, està fent un gran esforç però és difícilment soportable. Ell tenia un problema amb un tendó i va tenir una luxació del dit, se li va sortir i es va acabar de trencar el tendó amb un arrencament de l'os. Això requereix cirugia i està esperant a veure si aviat podem recuperar Juan José García». El dominicà està de baixa des que es va trencar el dit polze de la mà dreta amb la seva selecció, la República Dominicana. Juan José García va ser operat el 12 de setembre i el termini de baixa eren dos mesos que són a punt d'esgotar-se. Ibon Navarro explica que ja «està fent feina amb solitari i la intenció és que la setmana vinent comenci a treballar amb la resta de l'equip».

En referència a l'adversari d'aquest diumenge, l'Herbalife d'Aito García Reneses, el tècnic de l'ICL considera que «té millor equip que la temporada passada, clarament. Vé de perdre dos partits però han estat a Vitòria i a Berlín, sense passar per casa amb el desgast que això suposa. A més amb el tema de Kyle Kuric, al qual desitgem una ràpida recuperació. És la segona millor defensa de la lliga, un equip que no fa faltes i que en la seva pista té ratxes anotadores brutals». Pel que fa al paper d'Albert Oliver en l'equip del Gran Canària, Ibon Navarro el considera «una de les estrelles de la lliga, malgrat o precisament per la seva edat. Però també hi ha altres jugadors a considerar com Kevin Pangos que té un impacte en el joc immens, ningú ja no es recorda de Tomás Bellas. Tampoc no es pot oblidar el bon moment per al que travessen Oriol Paulí, Pablo Aguilar o Sasu Salin».

Tant en el Gran Canaria Arena com en la resta de pavellons de la lliga ACB, aquest cap de setmana, tots els jugadors es posaran abans dels partits una samarrera am el lema «Ànim Kyle» de suport a Kyle Kuric, el jugador de l'Herbalife que va ser operat dijous a Barcelona d'un tumor cerebral, intervenció de la qual s'està recuperant