L'ICL Manresa torna de la seva visita a l'Herbalife Gran Canaria amb una contundent derrota a la maleta per 88 a 59 punts. L'equip del Bages, ha començat bé el partit, escapant-se 2-7 en el marcador, però a partir d'aquell moment, els d'Ibon Navarro s'han encallat i s'han vist clarament superats per un rival de la part alta de la taula.

Especialments dolorosos han estat el primer i el tercer període. Al minut 10, l'ICL perdia ja per 11 punts (25-14), que al descans s'han convertit en 15 (40-25). I en la represa, novament festival anotador dels locals que en un quart li han endosat als del Bages 28 punts.

La superioritat en el rebot (29 del Manresa per 43 de l'Herbalife) i el poc encert dels visitants des del tir lliure amb només 3 encerts de 13 intents, han estat algunes de les claus de la derrota.

Per part manresana ha destacat Simon, amb 16 punts i 2 rebots, mentre que Musli, referent ofensiu dels darrers partits, s'ha quedat en 6 punts i on més ha aportat ha estat en el rebot (9).