El València Basket va mantenir a Bilbao la seva condició d'invicte d'aquesta temporada després de sobreviure a dues pròrrogues a Miribilla davant un Dominion Bilbao Basket que va vendre cara la seva derrota i que va claudicar víctima de la gran actuació de Justin Hamilton, el millor jugador del partit.

El pivot nord-americà no només va acabar el partit amb unes estadístiques espectaculars (31 punts, 10 rebots i 39 de valoració), sinó que va ser sempre el líder del seu equip en els nombrosos moments en els quals es va veure superat per l'indomable esperit dels locals, que van perdre Axel Hervelle per lesió a l'inici de la segona meitat i Raúl López i Àlex Mumbrú per acumulació de faltes en els moments decisius.

Juntament amb Hamilton, van destacar entre els valencians, Sam Van Rossom i Fernando San Emeterio, tots dos rellevants en els minuts finals. En un Bilbao Basket que no va encertar els llançaments a punt d'acabar de López i Dairis Bertans que li haurien pogut donar el triomf al final del temps reglamentari i a la primera pròrroga, bon partit de Clevin Hannah, tot i que va gestionar malament l'última possessió de la primera pròrroga.

Si el triomf manté invicte el València de Pedro Martínez des de començament de curs, en el qual suma sis victòries a la lliga i cinc a l'Eurocup, al Dominion la derrota el va deixar a la meitat de la classificació, i obligat a millorar per alimentar les seves ambicions de ser a la pròxima Copa del Rey.

Després d'un matx trepidant, amb alternances i sempre igualat, es va arribar a la pròrroga després que els locals desaprofitessin les seves darreres opcions de triomf. No van encertar els homes de negre, i els valencians van trobar sempre un Hamilton en estat de gràcia i es van emportar el triomf.

El santpedorenc Rafa Martínez va disputar el seu partit número 400 a la Lliga Endesa, i va ser decisiu en el triomf del seu equip.