Es jugava el tercer quart del partit al Nou Congost entre l'ICL Manresa i l'UCAM Múrcia, amb l'emoció a la pista i a la grada. En un moment donat, la barana de la zona on es troben ubicats els aficionats de Fora Dubtes va cedir i dos aficionats es van precipitar en una caiguda que, per fortuna, va ser aturada pel túnel de vestidors de lona que és just a sota, podent retornar cap a dalt amb l'ajut dels companys.

L'estupefacció i l'ensurt en altres espais del pavelló on es va veure l'escena van ser considerables. Al cap de poca estona, uns agents de seguretat van posar-se al llindar de la grada trencada i al cap d'uns minuts el personal de manteniment va instal·lar a l'indret del succés una cinta de plàstic, fins al final del partit.

No va passae d'un ensurt però si el mateix hagués passat just al davant, a l'altre fons on no hi ha el túnel de vestidors, hi hagués pogut haver alguna desgràcia. Al partit assistien el president del Bàsquet Manresa, Jaume Arnau, i l'alcalde Valentí Junyent. També el regidor d'esports. En acabar el matx, Regió7 hi ha parlat.

Arnau va explicar que «amb l'ajuntament hem quedat de fer una revissió exhaustiva i que, si en algun indret del pavelló és necessari, es reforçarà o es canviarà la tanca». El regidor Jordi Serracanta, per la seva banda, ha manifestat que «aquest dilluns al matí farem una revissió de la zona i de tot el pavelló per saber exactament el què ha passat i fer les modificacions opotunes. Les farem el més ràpidament possible per evitar una situació de perill similar»