L'ICL Manresa ha aconseguit la tercera victòria de la temporada al derrotar per 77 a 69 a l'UCAM Múrcia. Els dos bases locals, Álex Hernández, amb 16 punts, i Jermaine Thomas, amb 14, han estat els jugador més destacats d'un xoc vibrant i igualat fins als últims segons.

L' UCAM Murcia s'ha presentat al Nou Congost amb la lliçó apresa i ha tingut un bon començament. Els visitants han plantejat una defensa interior dura per parar a la gran estrella manresana, Dejan Musli.

L'ICL, lluny d'espantar-se per la pressió rival, ha reaccionat amb un excels Thomas. Liderats pel base americà i apuntalats per la força interior de Musli, els locals han realitzat un final de primer quart immillorable i han fet oblidar el bon inici murcià. Una espectacular jugada de Simon i un triple de Grigonis han donat quatre punts de marge a l'ICL al final del primer període. (21-17).

A l'inici del segon quart els triples han continuat engreixant el marcador manresà. Tot semblava indicar que el partit es resoldria per la via ràpida. L'escalfor i l'ànim del públic bagenc ha servit per inspirar als jugadors locals, que amb diverses cistelles consecutives han posat contra les cordes als murcians amb una renda superior als deu punts.

Ha sigut llavors quant ha aparegut l'argentí Facundo Campazzo, que ha liderat l'atac de l'UCAM Múrcia per ajustar lleugerament el marcador. Juan José Garcia ha debutat amb la samarreta de l'ICL i el partit ha arribat a la mitja part amb el resultat de 41 a 34.

El tercer quart ha resultat més dur i l'ICL ha perdut la seva avantatge i la iniciativa en el joc. L'UCAM Múrcia ha endurit el matx. Faltes i interrupcions constants per donar protagonisme a la defensa en detriment de l'atac. Musli ha estat objecte de faltes continuades i ha anat massa sovint a la línia dels lliures.

Aquesta nova situació de joc no ha anat bé als locals, que han vist com els murcians ajustaven el marcador. En el moment més complicat, Álex Hernández ha agafat el timó i amb set punts ha revifat l'empenta manresana. Tot i l'actuació d'Hernández, el Múrcia s'ha valgut de la direcció de Campazzo i de l'execució de Kelati per capgirar el partit. El tercer quart ha acabat amb el resultat de 56-57.

Les pilotes interiors a Musli han acabat sempre de la mateixa manera, amb una falta ràpida. Tot i no poder brillar en atac, la seva actuació en defensa ha estat meritòria. Aquesta situació ha donat ales als visitants. Facundo Campazzo, amb cistelles impossibles i passades inversemblants, ha espantat el públic manresà. En el moment més complicat, l'ICL ha sabut patir per aguantat les envestides de l'argenti i amb jugades ràpides cap a cistella s'ha mantingut dins al partit.

El final del xoc entre l'ICL Manresa i l'UCAM Múrcia ha estat ajustat i la força del Congost ha ajudat a aconseguir la victòria. Amb el marcador a l'aire, el Manresa s'ha valgut de la intensitat defensiva i de les cistelles de Chase Simon per obrir un forat gairebé definitiu. Dins de l'últim minut, Augusto Lima ha fallat un tir clau i a la jugada posterior Grigionis ha firmat la sentència amb dos tirs lliures.

Amb aquesta victòria, l'ICL Manresa es col·loca amb tres partits guanyats i quatre derrotes a la classificació de la Lliga Endesa. Álex Hernández, amb 14 punts i 21 de valoració, ha estat el jugador més destacat. Dejan Musli ha acabat el partit amb un doble doble, 12 punts i 10 rebots.