S'estava jugant el tercer quart del matx al Nou Congost entre l'ICL Manresa i l'UCAM Múrcia, amb un alt grau d'emoció a la pista i a les grades. En un moment donat, la barana de la zona on es troben en cada part ubicats els aficionats de Fora Dubtes va cedir i van ser dos aficionats els que es van precipitar en una caiguda que, per fortuna, va ser aturada pel túnel de vestidors de lona que és just a sota, i van retornar cap a dalt amb l'ajut dels companys.

L'estupefacció i l'ensurt en altres espais del pavelló on es va veure l'escena van ser considerables. Al cap de poca estona, uns agents de seguretat van posar-se al llindar de la grada trencada i al cap d'uns minuts el personal de manteniment va instal·lar a l'indret del succés una cinta metàl·lica fins al final del partit. Els seguidors de la zona en la qual es va produir l'incident al tercer quart van celebrar com la resta la victòria, però l'esglai en el moment en què es va produir l'escena va ser considerable.

No va passar d'un ensurt, però si el mateix hagués passat just al davant, a l'altre fons on no hi ha el túnel de vestidors, hi hauria pogut haver alguna desgràcia. Al partit hi assistien el president del Bàsquet Manresa, Jaume Arnau, i l'alcalde Valentí Junyent. També el regidor d'esports del consistori manresà, Jordi Serracanta.